Om oss

SG Logistics er et transport- og logistikkselskap etablert i Ålesund i 2005 og som i dag har 14 ansatte. Uansett om forsendelsen skal gå med bil, båt fly eller tog, har vi stab med dedikerte medarbeidere klare til å hjelpe deg. De har i snitt 20 års erfaring fra bransjen og du kan derfor være trygg på at vi finner den mest kostnadseffektive måten å få godset trygt fram i tide. Dette inkluderer tjenester rundt fortolling, moms, forsikring, dokumenter eller andre ting som er nødvendige for å få til en problemfri leveranse.

SG Logistics har i alle år lagt vekt på å være en god arbeidsplass for våre ansatte. På den måten har vi klart å bygge og ivareta den kompetansen som er uunnværlig for å tjene våre kunder på best mulig måte. Vi fokuserer på kvalitet og tett oppfølging av hver enkelt forsendelse og til sammen har dette bygd SG Logistics sitt omdømme som en god og pålitelig samarbeidspartner.

Vi vet hvor frustrerende det kan være å stadig forholde seg til nye kontaktpersoner som ikke kjenner deg og dine behov. Som vår kunde vil du derfor alltid ha faste kontaktpersoner. Dette sikrer deg som kunde en personlig og profesjonell oppfølging du ikke vil finne maken til andre steder.

© SG Logistics AS
Utviklet av:
pencilphone-handsetmap-marker